fbpx

BPO услуги

Благодарение на бързоразвиващите се технологии и дигитализацията, стана възможна комуникацията и работата от разстояние, дори и в най-отдалечените кътчета на планетата. Това допринесе за разкриването на множество възможности пред големите корпорации, за делегиране на някои от бизнес процесите си на външни компании, дори извън пределите на страната, в която се намират. Съответно аутсорсингът на бизнес процеси /BPO/ става все по –популярен и търсен. Ползите от аутсорсинга на процесите са наистина много, основно това може да доведе до намаляване на разходите на компанията средно с 20%, оптимизиране на времето на работния процес, както и повишаване качеството на предоставяните услуги.

Callboxs разполага със специалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга на бизнес процеси, или накратко наричано BPO.

  • Нашата цел е да помогнем на своите клиенти да се съсредоточат върху основния си бизнес, да оптимизират разходите си и да подобрят качеството си на обслужване.

  • По – евтино е да ни наемете, отколкото да наемете служител (и) в собствената си компанията. Наемайки нас, вие се сдобивате с квалифицирани специалисти, в необходимата сфера на дейност, без да ви се налага да се занимавате с подбора, обучението и контрола над служители, изпълняващи нетипична за вашата компания дейност.

  • Работата ще бъде извършена професионално, от специалисти в съответната област. По този начин, вие ще можете да предложите на своите клиенти висококачествено обслужване и да се фокусирате върху значимите неща за растеж на бизнеса си.

Callboxs прилага в работата си богата палитра от функционални BPO инструменти. Затова ние можем да реализираме проекти от всякаква сложност и мащаб. Нашите услуги за аутсорсинг на бизнес процеси се основават на индивидуален подход. BPO инструментите могат да бъдат внедрени на всеки етап от процеса на взаимодействие с клиентите. Callboxs ще намери оптимални решения за всеки клиент!

Дейности

icon

Събиране на данни и клиентска удовлетвореност

Some text should be hrre...

icon

Онлайн регистрации и попълване на информация

Some text should be hrre...

icon

Организация на документооборота

Some text should be hrre...

icon

Мониторинг на статуса в процеса на заявки

Some text should be hrre...

icon

Управление на поръчките

Some text should be hrre...

icon

Формиране на аналитични данни

Some text should be hrre...

icon

Пазарни проучвания

Some text should be hrre...

За кои отрасли е подходящ BPO?

Поради високата си ефективност и възможности за приложение, днес BPO услугите са търсени в много области. Аутсорсингът на бизнес процеси се използва все повече от IT и телекомуникационни компании, представители на фармацевтичната индустрия, болнични учреждения, търговци, застрахователни компании, финансови институции и дори от публичния сектор. Избирайки BPO услуги вие избирате партньор за развитие на вашия бизнес. Така че направете правилния избор!

icon

Застрахователи / Банки

Some text should be hrre...

icon

Търговия

Some text should be hrre...

icon

Медицина / Фармация

Some text should be hrre...

icon

Държавни структури

Some text should be hrre...

icon

ИТ / Телекоми

Some text should be hrre...

Предимства на BPO

Искате ли бизнесът ви да работи като по часовник? Заявете BPO услуги при нас и получете цял набор от конкуренти преимущества. Опитните ни и единствени по рода си специалисти / трекери /, ще ви помогнат да построите бизнес процесите си по такъв начин, по който всички подразделения ще дават максимума си, за да може компанията да се превърне в единен добре стикован механизъм.

Заявка за Консултация

Оставете заявка и някой от нашите мениджъри ще се свърже с вас.