fbpx

Онлайн обучения

Кол център Callboxs. извършва качествени онлайн обучения. Предимствата на онлайн обученията са много и не е изненада, че служители от много компании ги предпочитат пред традиционните курсове за обучение от типа face to face.

Реално онлайн базираните обученията са ефективни и запомнящи се поради факта, че човек може да се съсредоточи върху това, което наистина има значение за него, когато става въпрос за усвояване на нови практики и знания. Този тип обучение може да бъде достъпно навсякъде и по всяко време – поради тази причина можете да се обърнете за съдействие към Callboxs.

Предвид световната Covid 19 криза, този тип обучения и комуникация перманентно навлязоха в живота на всеки и станаха част от нашето ежедневие. Докато работихме, за да помогнем на нашите клиенти да преминат през тези бурни времена с нашите усъвършенствани и иновативни решения, ние също усъвършенствахме тези процеси за себе си и сега се чувстваме по-уверени от всякога в предлагането на такъв тип услуги.

Нашият опит показва, че служителите са доволни от предоставянето на онлайн обучения, тъй като мобилността им позволява да бъдат провеждани навсякъде и по всяко време.

Не е нужно да се остава след работа в офиса или да се пътува до друго населено място, за да се проведе съответното обучение.

Всеки получава достъп до обучението си в движение, използвайки дори мобилното си устройство.. Освен това в 21-ви век всеки разполага с все по-малко свободно време и стремежът към усъвършенстване, кара хората да търсят онлайн модули за обучение, които позволяват бързо и удобно усвояване на знания по всяко време. За да предложите на своя екип този бонус, обърнете се към услугите на кол център Callboxs, ние ще разработим индивидуални онлайн обучения подходящи за вашата сфера на дейност. Става дума за корпоративна тенденция в eLearning с голям потенциал.

Време е да се доверите на нашите специалисти.

Онлайн курсовете за обучение дават възможност да се следва собствено темпо, така че да се усвои качествено по-голямата част от предложените знания и умения с индивидуален тренировъчен опит. Такава опция също дава възможност да се усвои правилно информацията, преди да се премине към следващия онлайн модул за обучение. Например, ако служителят сметне конкретен онлайн модул за обучение по-труден, той има възможност да отдели повече време за проучване на модула за обучение, преди да напредне към следващото ниво.

Ние винаги включваме в този тип онлайн базирани обучения елементи за социална работа и групово сътрудничество. Служителите могат да се възползват от експертния опит на своите колеги например чрез онлайн тренировъчни упражнения.

Ние може да ви помогнем в добавяне в различни групови проекти, като например:

icon

Тренинги

Some text should be hrre...

icon

Ролеви игри

Some text should be hrre...

icon

Упражнения за решаване на проблеми

Some text should be hrre...

icon

Онлайн дейности за социално обучение

Some text should be hrre...

които могат да бъдат под формата на дискусии в онлайн форум или чат.

По всяко време Callboxsc. предлага удобни и лесни за използване онлайн обучения на различни тематики в конкретни бизнес сфери. Те са приятни и завършват често с оценки, за да могат служителите да получават обратна връзка и да виждат резултатите си . Накратко, онлайн курсовете за обучение трябва да улеснят служителите на всяка една компанията в процеса на разширяване запаса им от знания и да подобрят набора им от умения. Ние от Callboxs осъзнаваме, че обучението е един непрекъснат процес, особено в тази динамично променяща се бизнес среда. Повече от всякога ние се нуждаем от квалифицирани и добре обучени служители, които да помагат на компаниите да се ориентират успешно във времена на неопределеност.

Кол центърът предлага модерни, интерактивни онлайн базирани обучения, които са с висока степен на ефективност. Тренинги, eLearning Games, симулации и широка гама от други компоненти създават широк спектър от обучения, които привличат служителите и да ги карат да се чувстват като неделима част от компанията, в която работят.

Симулациите им дават по-голям потенциал да изпълняват задачи от реалния живот, без да се притесняват да правят грешка, която може да доведе до порицания или недоволни ръководители.

Доверете се на специалистите от Callboxs – те знаят как да се справят с поставените им предизвикателства.

Останали са ви още въпроси, на които не сте получили отговор?

Имате възможност да получите отговори на тях, като попълните формата по долу.