fbpx

Техническа поддръжка

Кол център Callboxs. предоставя на своите клиенти услугата техническата поддръжка. Тя се явява своеобразен сервиз за отделни компании, чиито продукти или услуги, се нуждаят от практико-технически отговори, на основата на поставени въпроси от потребители, които са ги закупили и вече ги ползват. В повечето случаи се работи с съществуващата клиентска база, тоест тяхната техническа поддръжка има за главна цел консултация за параметрите, работата, спецификата на продукт или услуга, която в някои случаи е с нестандартен характер.

Времето, в което живеем, е динамично, високотехнологично, хората са забързани и искат бързо да разрешат възникнал проблем. По тази причина услугата техническа поддръжка (или Service Desk) е доста специфична и нашият кол център отлично разбира това. При постъпване на запитване, то задължително се регистрира и налага точен и своевременен отговор. Практическото изпълнение в отговор на въпроса в кратък срок е запазена марка на Callboxs. и, разбира се, говори за високо ниво на обслужване.

Опитните оператори са в състояние грамотно и професионално да отговорят практически на всички въпроси, които са зададени от потребителите по телефона. При изключително сложни въпроси или проблеми, които не могат да се решат в процеса на разговора, се провежда втори разговор за детайлизирана информация. В този случай идват на помощ тясно профилирани специалисти и оператори в кол центъра, които могат да разрешат казуса.

Опитните оператори са в състояние грамотно и професионално да отговорят на всички въпроси, които са зададени от потребителите по телефона. При изключително сложни въпроси или проблеми, които не могат да се решат в процеса на разговора, се провежда втори разговор за детайлизирана информация. В този случай идват на помощ тясно профилирани специалисти и квалифицирани оператори в кол центъра, които могат да разрешат казуса.

Служителите в кол центъра са отговорни, прецизни в работата си, организирани, взискателни, инициативни, лоялни и креативни. Специалистите в този сектор непрекъснато подобряват своите умения и по този начин улесняват ежедневието на хората.

Изберете техническа поддръжка от Callboxs. това е ефективно решение за широк кръг въпроси от потребители, свързани с използване на различен тип продукция или услуга. Винаги може да разчитате на бърза, навременна помощ и качествени консултации от професионално подготвени специалисти.

В основата на ефективната техническа поддръжка е правилната двустранна комуникация. Работата с клиенти е истинско предизвикателство, т.к. всеки има своята визия за работа и конкретни бизнес цели. Но Callboxs. предлага индивидуален подход за ефективно решение при конкретно поставен въпрос. В кол центъра нашите оператори бързо осъществяват неговата обработка.

Възползвайте се от това отлично решение за оптимизация на бизнес процесите във вашата компания ще успеете ефективно да разпределите работното време на своите служители. Практически всички еднотипни въпроси по поддръжката и спецификата на продукт или услуга ще бъдат преизпълнени от операторите на нашия кол център.

Callboxs. осигурява на своите клиенти професионална помощ на база постоянно качествена, 24 часова техническа поддръжка, 365 дни в годината.

Останали са ви още въпроси, на които не сте получили отговор?

Имате възможност да получите отговори на тях, като попълните формата по долу.