fbpx

За нас

CALLBOXS


е иновативна, бързо развиваща се компания в сферата на телекомуникациите. Повече от 20 години Кол центърът се занимава основно с телемаркетинг, обслужване на клиенти, онлайн търговия, клиентски проучвания, обслужване и поддръжка чрез имейли/чат, BPO/KPO услуги, трекинг и др. През последните 6 години компанията се специализира в директните продажби, осъществявани по телефона както и в предоставянето на аутсорсингови услуги / BPO-Business Process Outsourcing /, обхващащи различни бизнес процеси, както и КРО / Knowledge Process Outsourcing /. Нашият екип е съставен от млади и креативни служители, справящи се отлично с изпълнението на всякакви задачи, свързани с кампании за внедряване на нови продукти на пазара, продажби, абонаменти, резервации, техническа поддръжка, здравно застраховане и др.

CALLBOXS си сътрудничи с водещи мобилни оператори в България, и вече повече от 6 години предлага успешни стратегии и разработки в осъществяването на онлайн продажби по телефона, което се явява най-сложната част в онлайн обслужването.

Компанията CALLBOXS предлага ефективни решения за управление на телефонни услуги, като по този начин реализира разнообразни дейности във връзка с обслужването на клиентите. От ежедневни услуги, като отговор и приемане на телефонни обаждания, до разрешаването на сложни задачи, кол центърът предоставя опции, които винаги отговарят на нуждите на всеки бизнес.

Екипът от професионалисти на CALLBOXS са добре обучени кадри, които отлично владеят тайната на успешния разговор и телемаркетинг.

Мисия


Нашата мисия е свързана с непрекъснато усъвършенстване чрез използването на иновативни технологии , прилагането на световни практики, използване на съвременни методи за управление на бизнeса, като техниката на трекингът, която единствено ние от Callboxs предлагаме, като услуга на нашите клиенти и партньори. Целта на Callboxs е подчинена на три основни насоки за работа:

  • качествени, иновативни услуги и решения за ефективно управление на взаимодействията с настоящите и потенциални клиенти.

  • услугите за входящи разговори са фокусирани основно върху увеличаване на печалбите и подпомагане мащабирането бизнеса на клиентите ни.

  • цялостното обслужване е кодирано в три цифри: 24/7/365.

Професионален екип в действие


С право може да кажем, че CALLBOXS е иновативна и динамична компания, която предоставя нестандартни решения за обслужване, и управление в служба на бизнеса. Нашият професионален екип притежава нужните умения за планиране и управление на различен тип услуги. Всички ние, които сме част от Callboxs се отнасяме отговорно и с внимание към работата с клиентите на нашите бизнес партньори, провеждането на онлайн обучения, консултирането, осъществяването на техническа поддръжка имейлите/чат комуникациите и др.

Кол центърът предлага услуги на международно ниво. Ние не работи със стандартни шаблони и скриптове, които са скучни за клиентите, ние подхождаме творчески към решението на проблемите и поставените задачи, проявявайки креативност и въображение при тяхното изпълнение.

Обръщайки се към нас, ще имате на разположение цял колектив от опитни професионалисти, специално обучени бизнес трекери по специална методология, които ще помогнат за точната диагностика и предлагане на най-ефективните решения, за бърз растеж и достигане на целите на вашата компания. И не забравяйте – диапазонът на предлаганите от нас дейности е доста обширен.

Нашите служители винаги са готови да предоставят нестандартни решения и нови възможности, които успешно прилагат на практика. Свържете се с нас днес.

В CALLBOXS винаги сме вярвали, че технологиите и хората, работещи заедно, могат да генерират положителна промяна, която ще придвижи света към следващ етап на развитие. Всъщност, наричаме това партньорство – партньорството на цифровите технологии и човешкия дух.