fbpx

Продажби по телефона

Продажбите са фундаменталната част на всеки бизнес. Те обаче никак не са лесни за осъществяване! Именно затова ние сме тук! Основната функция на кол център Callboxs, е реализирането на ефективни продажби по телефона.

Нашата концепция, изградените етапи, стъпки и практики в процеса на продажбите по телефона, се усъвършенстват непрекъснато. Тези стандарти ни карат да се гордеем с постоянно увеличаващото се число на доволни клиенти, което нараства с всяка изминала година.

Ние осъществяваме продажби както на стоки, така и на услуги. Параметрите са твърде широки: от апаратура, камиони, маслени радиатори, азотни торове, пасти за зъби, шампоани, кремове… до обучения, онлайн курсове, книги и мн.др.

Кол центърът предлага тази услуга за малки, средни и големи компании и организации, като реализира 2 основни вида продажби – B2B и B2C.

icon

B2B (Business to Business)

се свързва с бизнес пазара. Основни участници са компании и организации, които закупуват стоки или услуги, а после ги използват за производството на собствени продукти, които продават на потребителите.

icon

B2C (Business to Consumer)

се свързва с потребителския пазар. Става дума за хора, които пазаруват стоки или услуги с цел индивидуално потребление.

За да могат да се справят с предизвикателството „продажби по телефона“, специалистите от кол центъра са преминали през индивидуално вътрефирмено обучение, периодични коригиращи тестове и ролеви игри. Ние знаем, че нашата сила са нашите квалифицирани кадри. Нашите сътрудници се учат да разбират емоциите, мислите и да предвиждат действията на хората от отсрещната страна. Както и се стремят в процеса на дистанционната си работа да постигнат високи лични резултати. В този смисъл нашите служители познават идеално продукта и услугата, които продават, и са лично убедени в качествата и ползите им.

Ако сте компания или организация, която иска да продава по телефона стоки или услуги или иска да увеличи продажбите си, то Callboxs компетентно и ангажирано ще подходи към това.

Нашите консултанти по продажби не само са добре запознати със стоката, която предлагат, но и проявяват съпричастност. Те се стараят, както да постигнат увеличение на продажбите, така и да подобрят клиентското изживяване. Колкото повече са информирани за продукта или услугата, толкова по-добре реализират продажби..

За тази цел кол центърът провежда специализирано обучение на служителите, които се занимават с този вид услуги и участват в различни клиентски кампании. По този начин те се запознават детайлно със специфичните аспекти на продукта или услугата, ограниченията и проблемите със съвместимостта им, ако има такива. В обученията те изучават как клиентите ще приемат предложенията за даден продукт по телефона и как да финализират ефективни продажби.

what-are-the-strategies-and-benefits-of-call-center-routing

Конкретните предимства, които предоставяме:

  • Ние гарантираме добри отварящи обаждания при студени разговори, за да запазим вниманието на клиента.

  • Нашите оператори персонализират всеки разговор при продажби по телефона, отправяйки конкретното предложение по определена методология. Увеличавайки нивото на комфорт, спомагат за изграждането на доверие, което е от изключително значение за осъществяването на продажба.

  • Комуникацията винаги е двупосочна, което гарантира по-висок ръст на продажби по телефона. Всички обаждания са насочени към привличане на заинтересовани групи клиенти. Операторите работят изключително професионално с всеки потенциален купувач.

Екипът на Кол център Callboxs е добронамерен и позитивен, като крайната цел на всеки един е да остави усещането за удовлетвореност и грижа към клиента по време на продажбата по телефона, което е основна предпоставка за позитивен отговор и покупка на предлагания продукт или услуга.

Станете наш доверени партньори и повишете нивото на своите продажби.

Останали са ви още въпроси, на които не сте получили отговор?

Имате възможност да получите отговори на тях, като попълните формата по долу.