fbpx

Наръчник на предприемача

НАРЪЧНИК НА ПРЕДПРИЕМАЧА

Запознайте се с нашата авторска книга – практическо ръководство за стартъпи и работещи компании, което ще ви помогне да реализирате своята бизнес идея, да решите ключови проблеми в компанията си и да се мащабирате с бързи темпове, използвайки методите и техниките на най-успешните световни компании, като Амазон, Фейсбук и др.

Поръчай сега!

  ПРЕДГОВОР

  Как с помоща на книгата „ наръчник на предприемача” ще успеете наистина да решетите проблемите и задачите, които сега стоят пред вашия настоящ или бъдещ бизнес. Инструментите, методологиите и идеите представени тук са общи и лежат в основата на всеки един успешен бизнес. Следвайки системата от стъпки и техники за развитие, диагностика и планиране, ще успеете да си отговорите на много въпроси, ще определите „тесните” места във вашия бизнес и ще намерите точките на растеж и мащабиране, също така ще можете сами да проверите своята бизнес идея, преди да инвестирате големи средства в нейта реализация, дали ще бъде успешна, за да знаете дали да преминете към реализацията и. По статистика 98%, от стартъпите фалират. Нека тази ваша мечта да не погълне всичките ви
  спестявания и да фалирате още на старта. С помоща на методите и техниките указани в книгата, ще успеете да бъдете в тези 2% на успешни компании, а защо и да не бъдете сред компаниите еднорози…..

  Книгата е написана на достъпен език, с максимално опростени понятия, таблици и схеми. Всички методи и принципи са изключително продуктивни и най-важното са лесни за прилагане. Книгата е кратка и пунктуална. Написана е с цел да бъде настолен помощник на всеки човек, който иска или се занимава с бизнес. Разбирам, че когато стартираш нов проект или си стигнал до задънена улица в съществуващия си бизнес, не разполагаш с
  финанси за външни консултанти, трекери, ментори и др., те са доста скъпи външни специалисти спомагащи растежа на компанията. За това исках да синтезирам и обединя главните методи и техники на всички тези професии в единна система, за тези които са мотивирани и целеустремени, но в дадения момент не разполагат със средства.
  Смятам, че посредством книгата и прилагането на методите, които са описани в нея, ще успеете да разширите погледа си над бизнес процесите и да се научите да фокусирате вниманието си и да тренирате наблюдателността си.
  Все пак предприемачът е един внимателно фокусиращ вниманието си наблюдател. Всичко, което ни трябва съществува, просто ние трябва да сме достатъчно наблюдателни, за да успеем да съберем всички елементи в правилната комбинация. Стийв Джобс не е измислил нищо, което не е съществувало, той просто е създал връзки между всички елементи. Ако попитате някой успешен предприемач как е направил нещо, той ще се
  почувства малко виновн, защото всъщност не е направил нищо, просто е забелязал нещо, което другите хора не са успели да забележат. Това е така, защото този човек е преживял и видял повече от другите или защото е мислил повече за това. В тази книга ще ви разкрия иновативни техники и методи прилагани от трекери за бърз растеж, мащабиране и диагностика на бизнеса. Трекингът е иновативен метод за развитие и контролиране на бизнес процесите, не е толкова масов и достъпен все още, но в добре развитите икономически страни, 98% от най-големите корпорации работят с такива специалисти.

  Казват им вълшебници……
  И аз в тази книга ще разкрия това вълшебство за вас, за да си помогнете сами в реализирането на своята мечта.
  Най-важното, което ще получите от книгата, са знанията и уменията, посредством които ще изградите в себе си навици на наблюдатели и ще можете за напред сами да се справяте и да контролирате процеса, без да е необходимо да плащате скъпи хонорари на външни специалисти.

  Книгата „наръчник на предприемача” ще промени вашето предприемаческо мислене и ще ви направи много по-фокусирани над целите, които следвате. Ще изгради във вас навици, които ще ви помагат, да тестирате идеите си, да
  диагностицирате проблемите, да следите целия процес във времето, да съставяте стратегии и план за реализирането им, за да може своевременно да реагирате и да влияете на нужните показатели, които изостават или на тези, които ще ви „изстрелят” в редиците на успелите.

  Тази книга може да ползвате, като настолен наръчник, тя ще е вашият верен съюзник по пътя към успеха. Систематизирана и достъпна, за да можете да я прелиствате, когато е необходимо, за да си припомняте нужните техники и методологии. И така, нека запретнем ръкави и да се захващаме за работа.

  Както гласи една будистка мъдрост ”намирането на лекарството няма да ни излекува, нужно е да го изпием”.
  Успех!