fbpx

5 причини да изберете аутсорсинг компания

Даваме ви 5 важни причини защо да изберете външна компания за бизнес процесите ви. Ние можем да ви предложим най – добрия начин да го направите!

Бързи резултати
Технологичните компании могат да изпълняват пълни канални операции, без да е необходимо да поемат и управляват собствения си екип от канали от самото начало.
Процесът на идентифициране на партньори и набирането им също се ускорява чрез използване на екип с добри връзки и силни взаимоотношения със средствата за квалификация и бързо ангажиране. След като наемането приключи, незабавно експертът по обучение и сертифициране може да поеме, след това екипът за активиране, гарантиращ, че всеки партньор е продуктивен при първа възможна възможност.

Достъп до експерти
Събирането на екип, който е компетентен и готов да изпълнява всички различни функции, необходими за изграждането и управлението на успешна операция по продажби на канали е скъпо.  По време на стартирането технологичните компании обикновено се заемат със силни мениджъри само в една област.
Аутсорсингът ви позволява да споделяте тези различни функции от самото начало, като поддръжка на партньори, набиране на партньори, активиране на канали, управление на продажбите , обучение и т.н. Вече не е необходимо да наемате постоянни специалисти за всяка конкретна функция. Вашата специализирана компания за аутсорсинг на бизнес процеси може да изпълнява тези роли една по една, споделяйки своите ресурси.

По -бързо регионално разширяване. Мащабиране
Повечето организации са ограничени до един регион – независимо дали става въпрос за Европа или Америка. Достъпът до различни географски райони и езици е съществено предимство, което аутсорсингът на бизнес процесите ви дава. Може дори да намали наполовина времето за установяване на процесите и последващите му приходи.
Наличието на аутсорсинг компания, с която да се справят – независимо от местоположението или езика – дава на всички компании свободата да се съсредоточат върху основните функции и да извлекат ползите от създаването на клиенти по целия свят.

Финансови печалби
Един експерт никога не може да се справи сам колкото и скъпо да струват услугите му. По -добрата алтернатива е едновременно да намалите разходите за пускане на вашия канал – средно с 40% – И да имате специалисти под ръка на всеки етап от управлението на бизнеса.
За всяка технологична компания, която търси канала за растеж, резултатите от продажбите се удвояват в резултат не само на годишните спестявания, но и на по -бързото набиране и активиране на канали.

Фокусиране върху основните компетенции
Неопитността при събирането и разработването на екипи за глобални продажби и бизнес операции е често срещан проблем за изпълнителната власт. Ако решат да направят това сами, тогава те трябва или да вземат допълнителен скъп член на мениджърския екип, за да контролират процеса и да наемат канална организация, или сами да свършат цялата работа, за която нямат опит .
Използването на специалист по глобални продажби и канал като техен външен изпълнител предоставя на изпълнителния екип експерт, който може да бъде управляван по отношение на предварително договорения набор от цели, връщайки ресурсите, за да се съсредоточи върху основните им компетенции и да поддържа организацията в крак с нейните бизнес план.