fbpx

20 години на върха на новите тенденции в телекомуникационното обслужване

На 14 Септември отпразнувахме 20 години в бизнеса като компания, занимаваща се основно с телемаркетинг, обслужване на клиенти, онлайн търговия и поддръжка чрез имейли/чат. Нашето пътуване започна преди близо две десетилетия и се превърна в бързо разрастваща се компания с екип от специалисти, които помагат на нашите клиенти да постигнат успех чрез качествено обслужване на клиенти, увеличаване на продажбите и клиентски проучвания.

Несъмнено през последните 20 години бизнес климатът се промени драстично, а в това число и ние с него. Наложихме множество гъвкави условия за работа и партньорства, като основно бе навременно да отговаряме на нуждите на бизнеса, винаги в крак с новите технологични решения и иновации.

С навлизането на следващата 20-та година, ние продължаваме да се адаптираме като предлагаме продукти и услуги, които отговарят на постоянно развиващия се иновативен пейзаж и изискванията на съвременния потребител. Уеб сайтовете не само са основен маркетингов канал за компаниите, а се превръщат в основен източник, по който потребителите взаимодействат с бизнеса. С глобалната дигитализация компаниите буквално се „задъхват“. Притокът и обслужването на клиенти се оказва не лека задача, която се превърна в ключов фактор за разрастването на бизнеса.

В тази връзка, CallBoxs преминава в следващата ера на нашата компания като оставаме фокусирани върху цялостното клиентско обслужване на нашите клиенти. Всъщност онова, което ние предлагаме на нашите клиенти, е време. Повече време за производството на техните продукти и услуги и повече време за увеличаване на продажбите. Това, което ние поемаме са процесите в бизнеса между производството и продажбите. Ние помагаме на нашите клиенти по време на трудностите, които срещат, по време на своето развитие, като им спестяваме нуждата от търсенето на персонал, обучението и допълнително пространство докато те успеят да намалят съществено техните разходи и освободят време дори за себе си. Предлагаме и цялостни аутсорсинг бизнес процеси, т.нар. BPO/ KPO услуги.

Това, което ни задържа на върха толкова година като адаптираща се компания към модерния и комбинативен свят е и непрестанният ни стремеж да предоставяме уникални услуги, да се учим, усъвършенстваме и да бъдем визионери в бизнеса. За това и сме първата компания, която внедрява трекинга като услуга на Българския пазар.

Тук е моментът и да благодарим на всички наши служители, които неотлъчно до нас и с тяхна подкрепа и помощ имаме шанса да отбележим 20-годишния си успех!  Успех, който беше възможен и благодарение на подкрепата на нашите клиенти, които вярват и се доверяват на нашите продукти и услуги, и на нашия невероятен екип.