fbpx

Аутсорсинг на техническо обслужване

Ние сме специализирани в извършване и подобряване на бизнес процеси свързани с дейностите на нашите клиенти и пратньори – аутсорсинг на бизнес процеси, с помощта на нашият модерен контактен център. Ние работим във високо технологична среда, което ни позволява да използваме различни комуникационни канали като телефон, имейл, чат бот, гласови съобщения и други. Тези предимства стоят в основите на ефективно и качествено управление на отношенията с клиентите.

Някои използват термина Входяща линия, Ниво 1 и Ниво 2 съпорт или технически съпорт. Независимо от термина, който използвате, значението му е на практика едно и също за голям спектър от индустрии.

Повечето екипи технически съпорт участват в хиляди проблемни ситуации всеки ден. За всяка компания ефективният технически съпорт е това, което изгражда лоялност у клиентите и ги спира да отидат при конкуренцията.

За някои от нашите клиенти сме увеличавали процента решаване на клиентски проблеми от първото обаждане (First Call Resolution Ratio) до 97%, когато тази стойност е била едва 74% преди проектът да бъде поет от нашия кол център.

А Вашият технически съпорт достатъчно надежден ли е ? Успявате ли да се справите с целия клиентски поток? Или искате да съсредоточите внимамнието си върху разработването на своите продукти и услуги, докато опитен кол център се грижи за вашата съпорт функция?

Тогава бихте се заинтересовали от нашия кол център. Погрижете се проблемите на клиентите Ви да намерят бързо и ефективно решение. Callboxs осигурява на своите клиенти професионална помощ на база постоянно качествена, 24 часова техническа поддръжка, 365 дни в годината.