fbpx

Digital Awareness – Изградете своята дигитална идентичност

Digital Awareness

Изградете своята дигитална идентичност и увеличете ангажираността

на аудиторията чрез насочени маркетингови програми за съдържание

Наличието на цифрова марка означава картографиране на наличността на Вашата целева аудитория в правилните платформи. Следователно е от съществено значение да има цифрово присъствие в целевия канал.

Не е тайна, че социалните медии са идеална дигитална стратегия за насърчаване на вашия бизнес и повишаване на информираността. Потребителите достигат близо 3 милиарда активни потребители на социални медии, които се стремят да се ангажират и да се свържат с любимата си марка в социални мрежи. Всъщност една трета от аудиторията предпочитат да общуват с бизнеса чрез социалните медии.

Ключът към успешното разрастване на вашата марка в социалните медии е избора на правилните платформи, където вашата аудитория е най-активна и променя тази стратегия. Да, искате да установите присъствие в основните мрежи, но е важно да инвестирате по-голямата част от усилията си в сайтовете, които ще генерират най-добра възвръщаемост.

  • Основни предимства на цифровата информираност
  • Развитие на доверие и информираност за марката
  • Насочете целевата си аудитория цифрово. Увеличете разпознаваемостта на марката и трафика на конкретни целеви страници
  • Обогатете цифровия отпечатък на компаниите
  • Повишаване на информираността чрез продажбата на социални медии
  • Прозрачен модел, който може лесно да бъде измерен и мащабиран по размер и продължителност (Уникален проследяващ URL адрес)

Един от най-важните инструменти за изграждане на дигитална марка е изграждането и разпространението на съдържание, което включва неща като уеб страници, блогове, имейли, социални публикации, видеоклипове и др. Не е възможно да имате цифрово присъствие без подходяща оптимизация на разговора и правилния тип съдържание.