fbpx

Предимствата на аутсорсинга при обслужване на вашите клиенти

Ние предлагаме на клиентите си  хората, процесите и съвременните мултиканални технологии, които изграждат стойност при всяко взаимодействие във всички канали. Като се има предвид бързата дигитализация в индустриите, необходимостта компаниите да изградят смислени връзки със своите клиенти е много по-голяма. По този начин в CALLBOXS се стремим да осигурим изключителна грижа за клиентите и да се съсредоточим върху всяка точка на контакт с клиента.

 

Многоканално обслужване

Използването на нашия универсален подход ще позволи на клиентите ви да взаимодействат с Вашият бранд през всички възможни канали

                                                    

         Чат                                      Телефонни разговори                      Имейл

 

Задържане на клиенти

Взаимодействието с клиентите дава възможност за укрепване на Вашия бранд и развитие на отношенията с клиентите. С предлагането на точно и надеждно управление на взаимодействията с клиентите и проследяването на обратна връзка, можем да ви помогнем да изградите имиджа на вашата марка и да запазите клиентите си.

 

Постигане на оперативна и финансова ефективност

Намаляването на разходите е най-честата причина за използване на външен кол център. Контактните центрове могат ефективно и ефикасно да управляват запитванията на клиентите Ви и свързаните с тях разходи чрез използване на канали с по-ниски разходи.

 

Лесна релокация

Ако утре Вашият бизнес се разраства и имате нужда от повече хора, които да поемат обажданията, с аутсорсването на тази услуга, няма да срещнете предизвикателства. CALLBOXS поема тежестта да наема и обучава нови агенти, както и да борави с промените в потока на повиквания с лекота, тъй като имаме дългогодишен опит с тази услуга.

 

На разположение 24/7

Чрез аутсорсването на обслужването Ви на клиенти си гарантирате, че потребителите ви ще бъдат обслужвани 24 часа в денонощието, без никакво прекъсване. Нереалистично е да се да се очаква такава отзивчивост от вътрешен отдел. В CALLBOXS можем да ви предложим тази гъвкавост, тъй като ние сме обучили служители, които имат дългогодишен опит с работата на ротационни смени.

 

Разнообразие от инструменти и технологии

Компания, която се занимава с услугите на контактните центрове, разполага с различни инструменти като CRM и софтуер за продажби, както и с инструменти за одит на качеството. Те имат опит в използването им и вашите клиенти могат да се възползват до голяма степен от това. Алтернативата би била да закупите всички тези лицензи за софтуер и след това да обучите персонала си за това. Не много добра идея.

 

Свържете се с нас за оферта и за Вашия бизнес: info@callboxs.com